Pagina's

zaterdag 19 november 2011

Muzodag: Mijn dagboek

De eerste les bij de module muzische school hadden we een kaartje moeten trekken met een thema op. Ik had toen "Mijn dagboek".
Een hele poos later konden we dit gebruiken. De opdracht was een kort toonmoment te maken waarin enkele dingen gebruikt konden worden. De opdracht was dat er iets met poppen in moest zitten. Zo gezegd, zo gedaan.

Na enkele korte workshops gingen we aan de slag. Een beetje brainstormen, een beetje proberen, weer storm in de breinen en aanpassen, nog wat testen en een laatste keer hersens kraken om tot een resultaat te komen.

Het digitale decor werd in elkaar gestoken, de muziek werd gezocht en gedownload, de kostuums werden samengesteld, ... .
Dan even repeteren, tekst een beetje op elkaar afstemmen en maar stressen voor dat gevreesde toonmoment! Je staat niet elke dag als verwijfde balletleerkracht voor 60 medestudenten... .

Al snel werd duidelijk bij dit toonmoment dat iedereen op zijn eigen unieke, creatieve, muzische manier met de opdracht was omgesprongen. Het kijken naar de toonmomenten was dan ook gewoon genieten (en soms eens goed lachen!).

Al bij al, een geslaagde dag!







Geen opmerkingen:

Een reactie posten